A A A
Print

Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen

Werken aan herstel

Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen ligt in de Westwijk in Vlaardingen. Het is het eerste revalidatiecentrum van deze grootte in de regio met een uniek concept op het gebied van geriatrische revalidatie. Patiënten kunnen in Marnix na een ziekenhuisopname revalideren in een aangename en mooie omgeving waar zij zich snel thuis voelen. Onder uiterst zorgvuldige begeleiding van een professioneel multidisciplinair team biedt Marnix een programma om zo spoedig mogelijk te herstellen. Hierbij worden de meest moderne behandelfaciliteiten en technieken gebruikt. In Marnix is plaats voor 154 patiënten.

Voor meer informatie over de zorg, indeling, voorzieningen en activiteiten in Marnix, verwijzen wij u naar de flyer van Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen.

Wilt u nu al handige tips en ondersteuning om gemakkelijk zelfstandig te bewegen? Blader dan eens door onze brochure 'Beweeg u fit!'.

Marnix heeft de volgende bezoektijden:

Maandag tot en met vrijdag:   11.00 - 12.00 uur
                                                     15.30 - 20.00 uur


Zaterdag en zondag:                10.30 - 21.00 uur

Om de rust tijdens de maaltijden te garanderen, kan het tijdens de bezoektijden voorkomen dat u verzocht wordt om even plaats te nemen in de patiëntenkamer of in onze Brasserie.

De brasserie is dagelijks van 10.00 - 20.00 uur geopend.

Marnix biedt de volgende vormen van zorg aan:

Locatiemanager: mevrouw Nicoline van der Hagen

Adres:
Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen
T 010 - 449 41 00
F 010 - 232 21 89
E marnix@argoszorggroep.nl      

Social media
Blijf via de Facebookpagina van Marnix op de hoogte van het laatste nieuws en de activiteiten van deze locatie. Klik op onderstaand icoon om naar de Facebookpagina te gaan en klik op 'Vind ik leuk'.