U bent hier: Welkom » Nieuws » Breede Vliet

Archief van de rubriek 'Breede Vliet'

Workshop ‘Creatief in balans’ voor mantelzorgers

  (donderdag 27 november 2014)

Voor mantelzorgers is het soms lastig om een goede balans te vinden. Met veel dingen moeten zij een beroep doen op hun creativiteit en dat is niet altijd makkelijk. Herkent u dit en wilt u graag tips hoe u hier beter mee om kan gaan? Kom dan naar de workshop ‘Creatief in balans’ tijdens de Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet op vrijdag 12 december a.s. in Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep.

lees verder

Pizza’s in Breede Vliet

  (dinsdag 25 november 2014)

Bewoners van een verpleegcentrum kunnen meestal niet meer uit eten in een restaurant. Daarom heeft in Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, het restaurant op woensdag 19 november jl. ‘in huis’ gehaald. Pizzeria 'Groos streetfood' bakte zelfgemaakte pizza's in een heuse houtoven die in de tuin van Breede Vliet stond.

lees verder

Mag ik deze dans van u?

  (vrijdag 21 november 2014)

Op zaterdag 29 november a.s. organiseert Argos Zorggroep wederom het muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ in Hoogvliet. Dansliefhebbers zijn van 14.30 tot 17.00 uur van harte welkom in Geriatrisch centrum Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

lees verder

Bewoners Breede Vliet op Splashtour

  (dinsdag 21 oktober 2014)

Op vrijdag 17 oktober jl. hebben een aantal bewoners van Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, genoten van een wel heel bijzonder dagje varen in Rotterdam. Zij gingen niet te water met een boot, maar met een speciale bus!

lees verder

Workshop ‘Succesvol mantelzorgen’

  (dinsdag 21 oktober 2014)

Loopt u als mantelzorger wel eens tegen problemen aan? Bijvoorbeeld omdat u het moeilijk vindt om uw grenzen te bewaken? Kom dan naar de Workshop ‘Succesvol mantelzorgen’ tijdens de Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet  op vrijdag 31 oktober a.s. in Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep.

lees verder

Activiteiten in Ontmoetingscentrum de Kulk

  (dinsdag 21 oktober 2014)

Wist u dat inwoners van Hoogvliet van harte welkom zijn om deel te nemen aan leuke activiteiten en interessante themabijeenkomsten in Ontmoetingscentrum de Kulk? Of gewoon voor een kop koffie en een praatje? Kom eens gezellig langs!

lees verder

Snoezeldiners in Breede Vliet

  (donderdag 18 september 2014)

Een ontspannen diner in een kleine setting, waarbij zintuigen geprikkeld worden door middel van lichtslangen, voelblokjes, projecties op de muren en rustgevende muziek. Zo ziet een Snoezeldiner eruit in Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep.

lees verder

Maaltijden afhalen in Breede Vliet

  (vrijdag 12 september 2014)

Naar aanleiding van verschillende vragen van omwonenden, breidt de Brasserie van Geriatrisch centrum Breede Vliet haar diensten uit. Vanaf 1 juli jl. kunnen omwonenden hier namelijk complete vers bereide maaltijden bestellen en afhalen.

lees verder

Klassieke muziek in Breede Vliet

  (zondag 7 september 2014)

Op zondag 7 september jl. hebben bewoners van Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, genoten van een klassiek concert.

lees verder

De Kulk zoekt spullen voor rommelmarkt

  (dinsdag 2 september 2014)

Hebt u nog spullen over die u niet meer gebruikt en graag aan een goed doel wil schenken? De medewerkers en cliënten van Dagverzorging de Kulk, onderdeel van Argos Zorggroep, zijn erg blij met spullen die zij kunnen verkopen tijdens de rommelmarkt op woensdag 26 november a.s.

lees verder

Meeuwenhof en Breede Vliet doen mee aan de Participarade!

  (vrijdag 29 augustus 2014)

Ook voor ouderen is participeren in de samenleving heel belangrijk. Geriatrische centra Meeuwenhof en Breede Vliet, beide onderdeel van Argos Zorggroep, dragen hier actief aan bij. Bent u benieuwd wat deze locaties voor u kunnen betekenen? Kom dan kennismaken op zaterdag 13 september a.s. Tijdens de Participarade Hoogvliet in de Middenban Noord!

lees verder

Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet over levensverhalen

  (dinsdag 19 augustus 2014)

Op vrijdag 29 augustus a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep weer een Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet. Dit keer staan levensverhalen centraal.

lees verder

Geslaagd Zomerfeest in Breede Vliet

  (maandag 18 augustus 2014)

Op vrijdagmiddag 15 augustus jl. hebben de bewoners van Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, genoten van een gezellig Zomerfeest.

lees verder

Expositie in Breede Vliet

  (donderdag 3 juli 2014)

Kunstliefhebbers zijn tot en met 30 september a.s. van harte welkom in Geriatrisch centrum Breede Vliet om de schilderijen van Dhr. Spinnler te bewonderen. De expositie is gratis toegankelijk.

lees verder

Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet over activiteiten

  (dinsdag 17 juni 2014)

Het is voor ouderen met dementie belangrijk om leuke en zinvolle dingen te ondernemen. Daarom organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, op vrijdag 27 juni a.s. een Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet over activiteiten op maat.

lees verder

Zeebanket op de Bahrein

  (donderdag 5 juni 2014)

Op woensdag 4 juni jl. konden bewoners van afdeling de Bahrein, onderdeel van Geriatrisch centrum Breede Vliet, onder het genot van gezellige zeemansliederen genieten van een heus zeebanket.

lees verder

Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet over gezond bewegen

  (woensdag 9 april 2014)

Op vrijdag 25 april a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet. Het thema is gezond bewegen.

lees verder

Breede Vliet gestart met Facebook

  (maandag 24 februari 2014)

Vanaf heden is Geriatrisch centrum Breede Vliet actief op Facebook. Iedereen met een Facebookprofiel die het leuk vindt om op de hoogte te blijven van nieuws en leuke activiteiten in Breede Vliet, kan de Facebookpagina bezoeken en op ‘Vind ik leuk’ klikken.

lees verder

Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet over agressie

  (vrijdag 14 februari 2014)

Op vrijdag 28 februari a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, een Mantelzorgbijeenkomst Hoogvliet. Ditmaal staat de omgang met agressie centraal.

lees verder

Mag ik deze dans van u?

  (donderdag 13 februari 2014)

Op zaterdag 22 februari a.s. organiseert Argos Zorggroep voor het eerst het muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ in Geriatrisch centrum Breede Vliet. Dansliefhebbers zijn van 14.30 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet.

lees verder

Nieuwe personenbus voor Breede Vliet

  (woensdag 5 februari 2014)

Op woensdag 5 februari jl. hebben de medewerkers en vrijwilligers van Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, de nieuwe personenbus op feestelijke wijze in gebruik genomen.

lees verder

Breede Vliet ontvangt Keurmerk Veiligvoedsel.nl

  (donderdag 5 december 2013)

Op woensdag 4 december jl. heeft Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. De keuken en brasserie scoorden een 9,2. Hiermee staat Breede Vliet op de zevende plaats in de provincie Zuid-Holland. Een resultaat om trots op te zijn!

lees verder

Sinterklaasspel tijdens Mantelzorgmiddag Hoogvliet

  (donderdag 21 november 2013)

Op dinsdag 3 december a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, een gezellige Mantelzorgmiddag Hoogvliet. Het thema is Sinterklaas.

lees verder

Netwerkontbijt in Breede Vliet

  (dinsdag 12 november 2013)

In het kader van het 35-jarig bestaan van Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, vond op woensdag 6 november jl. een netwerkontbijt plaats.

lees verder

Mantelzorgmiddag Hoogvliet over gedragsconsulenten

  (donderdag 24 oktober 2013)

Op vrijdag  8 november a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een Mantelzorgmiddag Hoogvliet. Gedragsconsulent Saskia Groenewegen is te gast en vertelt u graag meer over haar werk.

lees verder

Breede Vliet bestaat 35 jaar

  (dinsdag 22 oktober 2013)

Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, bestaat 35 jaar! Op vrijdag 18 oktober jl. werd feestelijk stilgestaan bij dit jubileum.

lees verder

Wandelen tijdens de Mantelzorgmiddag Hoogvliet

  (woensdag 25 september 2013)

Op dinsdag 8 oktober a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een Mantelzorgmiddag Hoogvliet. Dit keer pakken we onze wandelschoenen uit de kast voor een cultuur-historische herfstwandeling.

lees verder

Ontspannen tijdens Mantelzorgmiddag Hoogvliet

  (dinsdag 20 augustus 2013)

Op vrijdagmiddag 13 september a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een Mantelzorgmiddag Hoogvliet. Dit keer staat de middag in het teken van ontspanning.

lees verder

Zwemgroep Breede Vliet is een groot succes

  (donderdag 8 augustus 2013)

Bewoners van de afdelingen de Kievit en Bahreinstraat, onderdeel van Geriatrisch centrum Breede Vliet in Hoogvliet, gaan eens per maand zwemmen. Hier kijken zij altijd erg naar uit.

lees verder

Muzikale Mantelzorgmiddag in Breede Vliet

  (donderdag 25 juli 2013)

Op vrijdag 9 augustus a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een mantelzorgmiddag.

lees verder

Drie sterren 'Gastvrijheidszorg met sterren' voor Breede Vliet

  (vrijdag 7 juni 2013)

Geriatrisch centrum Breede Vliet in Hoogvliet heeft drie sterren gekregen in het kader van ‘Gastvrijheidszorg met sterren’ en wordt daarmee vermeld in de Sterrengids Gastvrijheidszorg 2013; de 'Michelingids' voor zorginstellingen.

lees verder

Kunst en cultuur in Breede Vliet

  (dinsdag 4 juni 2013)

Het eerste weekend van juni heeft Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, ruimtes beschikbaar gesteld voor de ‘Kunst en Cultuurroute Hoogvliet’.

lees verder

Muzikale Mantelzorgmiddag in Breede Vliet

  (donderdag 2 mei 2013)

Op vrijdag 10 mei a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een mantelzorgmiddag. Tijdens de bijeenkomst staat muziektherapie centraal.

lees verder

Belevingsgerichte zorg centraal tijdens Mantelzorgmiddag

  (vrijdag 5 april 2013)

Op vrijdag 12 april a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een Mantelzorgmiddag. Dit maal staat ‘belevingsgerichte zorg’ centraal.

lees verder

Mantelzorgmiddag in Breede Vliet

  (vrijdag 22 februari 2013)

Op vrijdag 8 maart organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, weer een mantelzorgmiddag. Dit maal staat de middag in het teken van verhalen en gedichten. Bent u mantelzorger en hebt u een mooi verhaal of gedicht? Kom het dan met ons delen.

lees verder

Bloemschikken tijdens Mantelzorgmiddag Breede Vliet

  (dinsdag 29 januari 2013)

Op maandag 4 februari a.s. organiseert Geriatrisch centrum Breede Vliet weer een Mantelzorgmiddag. Tijdens de bijeenkomst staat een leuke activiteit op het programma: bloemschikken!

lees verder

Bewoners Breede Vliet bezochten de Winterefteling

  (donderdag 17 januari 2013)

Onlangs kregen bewoners van afdeling De Kievit van Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, de vraag wat zij een leuk uitstapje zouden vinden. Al snel kwamen de bewoners overeen dat zij graag een dag de Winterefteling wilden bezoeken.

lees verder

Succesvol kerstdiner in Breede Vliet

  (vrijdag 28 december 2012)

Op Eerste Kerstdag was het gezellig toeven in de brasserie van Geriatrisch centrum Breede Vliet. Ruim 130 bewoners en familieleden genoten van een voortreffelijk driegangendiner.

lees verder

Klassiek kamermuziekconcert in Breede Vliet

  (vrijdag 30 november 2012)

Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, organiseert op zondag 9 december a.s. in samenwerking met de Stichting Muziek In Huis een klassiek kamermuziekconcert.

lees verder

Kunst- en Atelierroute ook langs Breede Vliet

  (vrijdag 1 juni 2012)

Geriatrisch centrum Breede Vliet, onderdeel van Argos Zorggroep, doet in het weekend van 9 en 10 juni a.s. mee aan zesde de Kunst- en Atelierroute in Hoogvliet.

lees verder

Randstad Zorgt! in Breede Vliet

  (dinsdag 22 november 2011)

Zaterdag 19 november hebben Randstad-medewerkers in het kader van het project Randstad Zorgt! op vrijwillige basis een verwenochtend verzorgd voor de bewoners van Geriatrisch centrum Breede Vliet in Hoogvliet.

lees verder

Breede Vliet opent gerenoveerde afdeling de Schakel

  (vrijdag 16 september 2011)

Woensdag 14 september werd in Geriatrisch centrum Breede Vliet de geheel gerenoveerde afdeling voor kortdurende opnames, afdeling de Schakel, in gebruik genomen. Cliënten, familieleden en medewerkers brachten samen een toast uit op de afdeling die nu net als de rest van Breede Vliet van alle moderne gemakken is voorzien. Breede Vliet voldoet hiermee aan alle criteria die nodig zijn om goede zorg en behandeling te geven.

lees verder

Nieuwe schoonheidssalon in Breede Vliet

  (vrijdag 16 september 2011)

In augustus heeft Beautystudio Bianka haar deuren geopend in Geriatrisch centrum Breede Vliet aan de Schakelweg 162 in Hoogvliet. Behalve bewoners en medewerkers van Breede Vliet kunnen ook mensen van buitenaf bij de salon terecht voor een behandeling.

lees verder

Optreden zangeres MarieChristien in Breede Vliet

  (maandag 29 augustus 2011)

Op donderdag 25 augustus hebben de bewoners van Geriatrisch centrum Breede Vliet in Hoogvliet muzikaal erg genoten. Zangeres MarieChristien verzorgde namelijk een optreden.

lees verder


Bekijk de actuele berichten in de rubriek 'Breede Vliet'