A A A
Print
U bent hier: Welkom » Nieuws » De Meerpaal

Berichten in de rubriek 'De Meerpaal'

Mag ik deze dans van u?

  (vrijdag 22 mei 2015)

Op zondag 31 mei a.s. organiseert Argos Zorggroep weer het muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ in Geriatrisch centrum De Meerpaal. Dansliefhebbers zijn van 14.30 tot 17.00 uur van harte welkom om gezellig mee te dansen aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen.

lees verder

Themabijeenkomst ‘Voeding bij ziekte; Eet u fit!’

  (vrijdag 8 mei 2015)

Voedzaam eten en drinken is heel belangrijk, zeker wanneer u ziek bent of moet herstellen na een ingreep. Maar wat is goede voeding? En wat kan goede voeding voor u betekenen? Kom hier alles over te weten tijdens de Argos l’Entrée themabijeenkomst ‘Voeding bij ziekte; Eet u fit!’ op woensdag 20 mei a.s. in Geriatrisch centrum De Meerpaal.

lees verder

Argos l’Entrée themabijeenkomst ‘Zien en blijven zien’

  (vrijdag 10 april 2015)

Oogproblemen kunnen veel hinder veroorzaken. Goed zicht is immers noodzakelijk voor veilige deelname aan het verkeer en vele andere dagelijkse bezigheden. Tijdens de Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Zien en blijven zien’ op woensdag 22 april a.s. in Geriatrisch centrum De Meerpaal, staan de ogen centraal.

lees verder

Dansen met de burgemeester in De Meerpaal!

  (vrijdag 20 maart 2015)

Lijkt het u leuk om een dansje te wagen met Burgemeester Blase van gemeente Vlaardingen? Kom dan op zondag 29 maart a.s. naar het muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ in Geriatrisch centrum De Meerpaal!

lees verder


Bekijk het archief van de rubriek 'De Meerpaal'