A A A
Print
U bent hier: Welkom » Nieuws » De Meerpaal

Berichten in de rubriek 'De Meerpaal'

Kom dansen met Rita Young in De Meerpaal!

  (vrijdag 24 juli 2015)

Muziek, dansen en gezelligheid, u vindt het tijdens de gezellige ‘Mag ik deze dans van u?’ dansfeesten onder leiding van Rita Young. Bent u enthousiast? Dans dan gezellig mee op zondag 20 september a.s. van 14.30 tot 17.00 uur in Geriatrisch centrum De Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen.

lees verder

Buurtcampus Vlaardingen feestelijk geopend

  (donderdag 16 juli 2015)

Op donderdag 16 juli jl. is onder belangstelling de Buurtcampus Vlaardingen geopend in Geriatrisch centrum De Meerpaal in Vlaardingen.

lees verder

Kom naar de Argos l’Entrée Zomerkoffie!

  (woensdag 17 juni 2015)

Bent u ook benieuwd wat er deze zomer allemaal georganiseerd wordt om goed en gezellig de zomer door te komen? Kom dan naar de Argos l’Entrée Zomerkoffie op woensdag 19 augustus a.s. in Geriatrisch centrum De Meerpaal.

lees verder

Themabijeenkomst ‘Voeding bij ziekte; Eet u fit!’

  (vrijdag 8 mei 2015)

Voedzaam eten en drinken is heel belangrijk, zeker wanneer u ziek bent of moet herstellen na een ingreep. Maar wat is goede voeding? En wat kan goede voeding voor u betekenen? Kom hier alles over te weten tijdens de Argos l’Entrée themabijeenkomst ‘Voeding bij ziekte; Eet u fit!’ op woensdag 20 mei a.s. in Geriatrisch centrum De Meerpaal.

lees verder


Bekijk het archief van de rubriek 'De Meerpaal'